Logikai játszóház

6 évestől 99 évesig. játszóház a kihívásokat kedvelőknek. ördöglakatok, térbeli kirakók fából, logikai társasjátékok, tangram. hogyan tart meg 1 szög hatot? négyet egy sorban óriásjáték. Képek itt »

Népi játékok játszóháza Képek itt!

A gyermekek próbára tehetik ügyességüket különféle népi-, hagyományőrző játékokon.

A játékok többségében fából készült,egyedi készítésű.Eszközök :

Gólyalábak több méretben, Mocsáron járó, óriástalp, karika hajtás, 2 személyes sítalp,

Hordólovaglás,Óriás sajtlabirintus,Horgászás, Célba dobó játék:"Találj bele az oroszlán szájába!", Hernyó futtató, Zsonglőr karikák, Mini golf,

Vicces golf (elbillenő ütővel) Mérlegelő papagáj, Babzsákos vadászat, Golyóvezetők.

Ügyessségi játszóház Képek itt

Ajánljuk 6 évestől 99 évesig. A játékok bérlésén túl biztosítunk egy 3x3 méteres pavilont 2 sörpad garnitúrával és 1 fő animátort. játékok: óriássajt labirintus, tükörírás, vakkirakó, sebészkéz, csocsó, minigolf, golyóvezetők, patkódobás, jenga, horgász játék, balléró, diabóló, diótörő, rex, '', marokkó, tébolygolyó,asztali társasjátékok.

Trampolin

A nagyobb gyerekek és a felnőttek se maradjanak ki az ugrálásból,nekik ajánljuk trampolinunkat,mely a súlytalanság fantasztikus érzését nyújtja.

Lufihajtogatás  Képek itt!

Ajánljuk 3 évestől 99 éves korig. 4 órás rendezvényre 200 db kerek és 200 db modellező lufit biztosítunk. a gyerekeket és szüleiket megtanítjuk néhány egyszerűbb állatfigura hajtogatására: kutyus,cica,egér,zsiráf,hattyú,pillangó…. akinek nem sikerülne, annak természetesen mi készítjük el a kívánt figurát. asztali kompresszorral, levegővel fújjuk fel a lufikat.

Picik szőnyege  Képek itt!

4x4 méteres játszószőnyegen pavilon árnyékában játszhatnak a legkisebbek. ajánljuk: 1 évestől 8 éves korig. játékok: kis csúszda, hintaló, duplo vasút, kisautók, mini konyha, sátor színes labdákkal, építőjátékok, babázó sarok, fejlesztő játékok, konstrukciós játékok, társas játékok, bábok, stb…

Kitűzőkészítés Képek itt!

Ajánljuk 5 évestől 99 évesig.5 cmátmérőjű kitűzőket készítünk.A képet maguk szerkesztik meg a gyerekek.Felszerelés,amit viszünk:asztalok,padok,asztali kitűző készítő szerkezet,amit az animátorunk kezel.Kellő mennyiségű alapanyag kb 100 főre elegendő),kitűző lapok,csatok.Papír,filc,olló,színes képeslapok.Nagy sikere van minden rendezvényen!

Kézműves Játszóházak:

szalvétatechnika Képek itt!

Az eszközökön kívül 1 pavilont és 2 sörpad garnitúrát biztosítunk. egy programra 100 db gipszből készült keretet viszünk ,és a dekopázs technikához szükséges minden egyéb eszközt (szalvéták, dekopázs ragasztó, ecsetek ollók). 1 fő animátor vezeti a játszóházat. a legkisebbeknek gipszfigura festést biztosítunk (mécses tartók, faliképek, állatfigurák stb…)

üvegfestés  Képek itt!

Minimum 4 órával rendelhető. az eszközökön kívül 1 pavilont és 2 sörpad garnitúrát biztosítunk. Egy programra 100 db üveglapot viszünk és az üvegfestéshez szükséges festékeket. A résztvevők sablonok segítségével készíthetik el üvegképeiket, melyet természetesen haza vihetnek. 1 fő animátor vezeti a játszóházat. Az üvegfestés mellett a legkisebbeknek gipszfigura festést biztosítunk (mécses tartók, faliképek, állatfigurák stb…)

selyemfestés Képek itt!

Az eszközökön kívül 1 pavilont és 2 sörpad garnitúrát biztosítunk. egy programra 100 db selyemkeretet viszünk és a selyemfestéshez szükséges festékeket. a résztvevők sablonok segítségével készíthetik el képeiket, melyet természetesen haza vihetnek. 1 fő animátor vezeti a játszóházat. a selyemfestés mellett a legkisebbeknek gipszfigura festést biztosítunk (mécses tartók, faliképek, állatfigurák stb…)

textil festés Képek itt!

Az eszközökön kívül 1 pavilont és 2 sörpad garnitúrát biztosítunk. egy programra összesen 100 db textil táskát, textil tolltartót, szemüvegtartót, pólókat viszünk ,és a textilfestéshez szükséges egyéb eszközöket (nyomdák, ecsetek, filcek), festékeket. a résztvevők sablonok segítségével készíthetik el képeiket, melyet természetesen haza vihetnek. 1 fő animátor vezeti a játszóházat. a textilfestés mellett a legkisebbeknek gipszfigura festést biztosítunk (mécses tartók, faliképek, állatfigurák stb…).

csuhézás Képek itt!

Régen a felnőttek és a gyermekek a kukoricacsövet takaró levelekből (csuhéból) babákat készítettek. elevenítsük fel a múltat, a régi szép hagyományokat! készítsünk csuhébabát,angyalkát,madarat,pillangót! a csuhé könnyen formálható ,ezért a mai gyerekek is szívesen kézbe veszik. játszóházunkban megtanítjuk a csuhézás alaptechnikáját,hogy utána mindenki kibontakoztathassa kreativitását saját figurája készítése közben.ehhez minden eszközt biztosítunk: csuhé, rafia, gyapjú stb...

nemezelés Képek itt!

Gyapjú, szappan, meleg víz, sok türelem….így készül a nemezlabda. az eszközökön kívül 1 pavilont és 2 sörpad garnitúrát biztosítunk. 1 fő animátor vezeti a játszóházat. a nemezelés mellett a legkisebbeknek gipszfigura festést biztosítunk (mécses tartók, faliképek, állatfigurák stb…).

További szolgáltatásaink:felfújható játékok, légvár kölcsönzés ,ugráló bérlés.trambulin ,

© 2012. Minden jog fenntartva! Design by designstreet.hu